Papieren 8 maanden in Zuid-Afrika - Reisverslag uit Harderwijk, Nederland van Marcel, Wieralda en Alana Nagel - WaarBenJij.nu Papieren 8 maanden in Zuid-Afrika - Reisverslag uit Harderwijk, Nederland van Marcel, Wieralda en Alana Nagel - WaarBenJij.nu

Papieren 8 maanden in Zuid-Afrika

Blijf op de hoogte en volg Marcel, Wieralda en Alana

11 Februari 2013 | Nederland, Harderwijk

8 Februari was het alweer 8 maanden geleden dat onze papieren in Zuid-Afrika zijn, wat gaat de tijd toch snel.
Hoelang het nog gaat duren voordat wij gebeld worden?? Geen idee, het kan maar zo, maar het kan ook nog maanden gaan duren.

2 Weken geleden keek Alana naar de lucht, het was al donker en er stond en hele grote ster, toen zei ze, Papa en mama, ik zie een grote ster, nu mag ik vast een wens doen. Wij zeiden natuurlijk mag jij een wens doen, wat ga je wensen?? ze zei: " ik wens een broertje of zusje, maar het mag ook een broertje En een zusje." Nou zeiden wij, laat de wens dan maar snel uitkomen.
Uur later komen wij thuis zegt ze heee de grote ster is weg, dan zal de wens vast al uitgekomen zijn!!, Marcel en ik kijken elkaar aan en zeggen, zullen we dan al gekoppeld zijn??? Ja zegt ze, we zijn gekoppeld. hahaha, ze heeft geen idee wat het betekend, maar ze is er zo mee bezig, erg mooi, maar voor kleine kinderen in het wel moeilijk om uit te leggen dat ze misschien nog wel heel lang moet wachten.
Laten we hopen dat de wens van ons meisje en van ons gauw uit mag komen!!!

Afgelopen Zaterdag 9 februari was voor ons een feestdag, het was toen 4 jaar geleden dat Alana bij ons kwam, het was Omarmdag. We hebben er een gezellige dag van gemaakt, want het is een bijzondere dag!!

• 11 Februari 2013 - 14:40

Antoinette:

Alana, ik hoop ook dat je wens snel uitkomt!

• 11 Februari 2013 - 15:14

Renata:

Hopelijk komt Alana haar wens heel snel uit. Ik duim met jullie mee.

• 11 Februari 2013 - 15:16

Marloes Geleynse:

Wat lief dat Alana zo'n mooie wens gedaan heeft!

Wie weet is het echt uitgekomen! En dan nog kan het maanden duren. Wij waren de 2e procedure ook gematched na 8 maanden wachten maar we kregen uiteindelijk het telefoontje na 1 jaar wachten. Maar goed dat we het dan na 8 maanden wachttijd nog niet wisten....

Hoop dat het bij jullie anders gaat en dat de wens van Alana uitkomt en dat jullie dan ook snel gebeld gaan worden!

Marloes

• 11 Februari 2013 - 15:28

Jessica:

Ik kan ook niet wachten tot ik jullie reisverslagen
    weer op de voet kan volgen! Wat heb ik destijds meegenoten
    van jullie reis op weg naar dat prachtige meisje.
    Zaterdag was het alweer 4 jaar geleden! Onvoorstelbaar hè!
    Van een hulpeloos, afhankelijk baby'tje tot een pienter, fantastisch
    meisje. Time flies!
    En nu duimen we mee en hopen we op een fantastisch telefoontje!
    Kus!!!

• 11 Februari 2013 - 17:06

Janneke:

Wat een mooie wens heeft Alana gedaan!! Hopelijk komt hij heel snel uit! Spannend, sterkte met wachten.
    Groetjes uit Apeldoorn.

• 14 Februari 2013 - 09:17

Helena:

Gefeliciteerd met jullie omarmdag! Wat gaat de tijd snel he?
    Wij hopen ook mee dat het telefoon maar weer snel goed nieuws mag brengen.

groeten
    Carlos, Helena en Tumelo

• 15 Februari 2013 - 23:08

Suzanne:

Hallo Wieralda,

Tjonge... Het is wat; zo'n klein meisje met zo'n grote wens. Het lijkt me knap lastig om hier als ouders goed mee om te gaan. Wij volwassenen vinden wachten al moeilijk, laat staan voor een kind.
    Sterkte voor jullie alle 3 en tot de volgende up date!

Liefs, Suzanne

Alweer een maand thuis.

21 September 2013

Thuis

19 September 2013

Laatste avond in Zuid-Afrika!!!

17 September 2013

17 September 2013!!!

15 September 2013

De laatste week
Marcel, Wieralda en Alana

Hallo allemaal, Leuk dat jullie ons weer volgen, opweg naar ons tweede afrikaanse wonder en broertje of zusje voor Alana. Onze papieren kunnen ieder moment aankomen in Zuid-Afrika en het echte wachten is dus begonnen. Wachten op HET telefoontje dat we weer mogen afreizen, om een kindje in onze armen en hart te mogen sluiten. Wanneer er ontwikkelingen zijn zullen we het zeker laten weten.

Actief sinds 20 Mei 2012